Pasta jajeczno-serowa
917
0
0
udostępnij
100g
kcal 147,6
białko 11,8
węgl. 1,2
tłuszcz 10,7
cały przepis
kcal 714,8
białko 57
węgl. 5,6
tłuszcz 52

Pasta jajeczno-serowa

Pogromczyni serków topionych i wszelkich sztucznych wynalazków!


Składniki

Jaja 2 szt.
Pieprz 1 szczypta
Ser żółty w kostce 150 g
Sól 1 szczypta
Majonez 1 łyżeczka
Szczypiorek 1 łyżeczka
Ogórek małosolny mały 2 szt.

Dodaj składnki do lodówki
i wyszukaj podobne przepisy

Przepis

Jajka ugotować na twardo, obrać, rozgnieść widelcem na miazgę. Ogórka i żółty ser zetrzeć na tarce o małych oczkach, wymieszać z jajkiem. Przyprawić solą i pieprzem. Dodać łyżeczkę majonezu, wymieszać. Posypać szczypiorem. Serwować do kanapek.

mojequlinaria.blogspot.com