Remoulade
1633
0
0
udostępnij
100g
kcal 67,8
białko 7
węgl. 4
tłuszcz 2,8
cały przepis
kcal 298,4
białko 30,9
węgl. 17,5
tłuszcz 12,2

Remoulade

Doskonały sos do ryb, mięsa i wszelkiego rodzaju burgerów


Składniki

Cebula ½ szt.
Jajko na twardo 2 szt.
Pieprz kolorowy 1 szczypta
Natka pietruszki 2 łyżki
Sól 1 szczypta
Jogurt naturalny 4 łyżki
Majonez 8 łyżek
Koperek 2 łyżki
Sos worcestershire 1 łyżeczka
Ogórek konserwowy 2 szt.
Kapary 1 łyżka

Dodaj składnki do lodówki
i wyszukaj podobne przepisy

Przepis

4 porcje

Zioła posiekać, cebulę, jajka i ogórki pokroić w drobną kostkę i wymieszać z pozostałymi składnikami. Gotowy sos schłodzić co najmniej godzinę przed podaniem.
Smacznego :-)