Pasta z tuńczykiem, awokado i twarogiem
3878
1
0
udostępnij
100g
kcal 154,9
białko 15,8
węgl. 4,3
tłuszcz 3,2
cały przepis
kcal 911,1
białko 93,2
węgl. 25,5
tłuszcz 18,7

Pasta z tuńczykiem, awokado i twarogiem

Przepyszna do kanapek.


Składniki

Cebula mała ½ szt.
Pieprz 1 szczypta
Sól 1 szczypta
Tuńczyk w sosie własnym puszka 1 szt.
Jogurt naturalny 0% 2 łyżki
Ser biały chudy 250 g
Awokado ½ szt.

Dodaj składnki do lodówki
i wyszukaj podobne przepisy

Przepis

Twaróg wrzucamy do miski, dodajemy odsączonego tuńczyka.

Cebulę obieramy i kroimy w kostkę, dorzucamy do miski.

Dodajemy awokado pokrojone w kosteczkę.

Całość doprawiamy i mieszamy dokładnie z jogurtem i gotowe,

Smacznego!